AKP yeni yönetimi belirledi

Giresun’un Görele ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'na atanan Osman Kasım, 22 kişilik yeni yönetimini belirledi.  AK Parti Görele İlçe Eski Başkanı Tolga Erener’in 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdeki Görele Belediye Başkanlığı aday a

AKP yeni yönetimi belirledi
Giresun’un Görele ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'na atanan Osman Kasım, 22 kişilik yeni yönetimini belirledi. 
 
AK Parti Görele İlçe Eski Başkanı Tolga Erener’in 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerdeki Görele Belediye Başkanlığı aday adayı olmak için istifasının ardından bu göreve getirilen Osman Kasım, yeni yönetim kurulunu parti ilçe teşkilatında açıkladı. Yeni yönetim kurulunun tam kadro katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Osman Kasım "Bu görev bize verildikten sonra hepimiz bu yolda kol kola omuz omuza yürüyeceğiz. Bu görevde bizimle beraber kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademeyle birlikte bizimle olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlk işimiz Belediye Başkan Aday Adayı ile ilgili çalışmalarımızda bu gün 4 tane aday adayımız var bu 4 adayımız bizim için hepsi aynı değerdedir Genel merkezimiz kimi aday gösterirse biz halkımızla birlikte o adayla birlikte çalışmamıza devam edeceğiz bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Allah nasip ederse bizde asil yedek diye bir ayrım yok hep birlikte kol kola güç birliği içerisinde yerel seçimlere bu kadroyla beraber hepimiz hazırlanacağız. Ve yerel seçimlerde başarılı olmak için elimizden ne geliyorsa hepimiz çalışacağız. Yeni yönetime de şimdiden başarılar diliyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.
 
Görele’de seçimleri kazanmak için seferber olacaklarını dile getiren İlçe Başkanı Kasım, yeni yönetimdeki isimleri şöyle açıkladı:
‘Osman Kasım (Başkan) Sedat Şengün, Yaşar Medik, Hasan Kahraman, Bilal Hayta, Metin Süleymanoğlu, Recep Çelik, Maviş Keskin, Mustafa Kanber, Nuray Çınar Kara, Aydın Genç, Mustafa Sönmez, Ahmet Yanık, Sedat Tavacı, Bilge Erener, Cemal Menevşe, Mesut Hızarcıoğlu, Halil Aydın, Metin Karademir, Hakan İpşir, Nahide Yayla ve Ümit Çiftçi.’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler