AKP Gençlik Kolları toplandı!

AK Parti lokalinde gerçekleştirilen kongreye tek liste halinde giden Erdem Birinci, üçüncü kez Akçaabat Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına seçildi. Kongreye, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ile

AKP Gençlik Kolları toplandı!

AK Parti lokalinde gerçekleştirilen kongreye tek liste halinde giden Erdem Birinci, üçüncü kez Akçaabat Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ile Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Birinci, kongrede yaptığı konuşmada, gençlerin içerisinde yer almadığı bir siyasetin toplum için eksiklik olacağını ifade ederek, "Bugün burada gerçekleştirmiş olduğumuz kongre, gücümüze daha da güç katacaktır. AK Parti, hizmet sevdalısı bir misyona sahiptir ve bütün icraatlarıyla da bunu açıkça ortaya koymuştur. Türkiye ve Akçaabat için yaptıklarımızdan gurur duyuyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel