Akkaya:Trabzonlu bir genç...

Aslantaş Su Sporları Merkezi'nde incelemelerde bulunarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'den bilgi alan Akkaya, gençlik kampları projesini hayata geçirirken, bir Trabzonlu genç ile bir Diyarbakırlı gencin arkadaş olabilmelisi gayreti için

Akkaya:Trabzonlu bir genç...

Aslantaş Su Sporları Merkezi'nde incelemelerde bulunarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'den bilgi alan Akkaya, gençlik kampları projesini hayata geçirirken, bir Trabzonlu genç ile bir Diyarbakırlı gencin arkadaş olabilmelisi gayreti içinde olduklarını söyledi.

Akkaya, merkezde gençlik kampı yapılmasının planlandığını ve kamp alanının paintball, havuz etkinliği, el sanatları, halk oyunları, ip parkuru, kano, mini golf ve çeşitli spor faaliyetlerinin yapılmasına uygun olduğunu belirtti.
 
Akkaya, izcilik kamplarını Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devraldıklarını, bu nedenle kamplara katılımın artacağını belirtti. Sporun dışında gençler için yeni atılımlar yapıldığını vurgulayan Akkaya, 2012 yılında gençlik kamplarında 20 bin gencin misafir edildiğini ifade etti.
 
Söz konusu kamplara önem verdiklerini dile getiren Akkaya, "Bakanlık olarak merkezde gençlerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda çalışmalar yapıyoruz. Bu sene yaklaşık yirmi bin gencimizi gençlik kamplarında misafir ettik. Gelecek senelerde de bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek. İlerleyen yıllarda kamplarımızın konseptleri değişecek ve artarak devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğumuz protokolle izcilik kamplarını devraldık. 
 
Bu sayede gelecek yıllarda kamplara olan katılımları artırmış olacağız. Gençlik Kampları projesini hayata geçirirken, ülkemizin doğusu, batısını, kuzeyini, güneyini aynı ortamda buluşturarak, kardeşliği, arkadaşlığı geliştirme düşüncesini hep ön planda tuttuk. Bir Trabzonlu ile bir Diyarbakırlı arkadaş olabilmeli, kardeş olabilmeli ve bizler bunun gayretindeyiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel