Akıllanmadık! Yine telefonla dolandırdılar

 Samsun'da telefonla kendisini arayıp polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcının tuzağına düşen bir kişi verilen hesaba 4 bin 64 lira havale yaparak dolandırıldı. Olay, Vezirköprü ilçesinin Fazılahmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye gö

Akıllanmadık! Yine telefonla dolandırdılar

 Samsun'da telefonla kendisini arayıp polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcının tuzağına düşen bir kişi verilen hesaba 4 bin 64 lira havale yaparak dolandırıldı. 

Olay, Vezirköprü ilçesinin Fazılahmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sait T.'yi (32) telefonla arayan dolandırıcılar, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp Sait T.'yi korkutup kandırarak verdikleri hesaba para havale yapmasını istediler. Sait T., 4 bin 64 lira parayı havaya yaptırdıktan sonra bankada bulunan 10 bin 63 lira daha parayı havale yapmak için çekti ancak, Sait T.'nin dolandırılmak istendiği tespit edilince kendisine müdahale edildi ve söz konusu para yatırttırılmadı ve diğer hesabındaki paralara da bloke konuldu. Dolandırıldığı öğrenen Sait T., polise şikayette bulundu. Polis yaptığı araştırma sonucu 2 kişinin kimliğini tespit eti. Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler