Akçaabat'ta yüzü maskeliler ev bastı

Haber61 – Haber Merkezi  - Trabzon’un Akçaabat İlçesi Uçarsu Köyünde 6 Ocakta meydana gelen bıçaklama olayının perde arkası gün yüzüne çıktı. Edinilen bilgiye göre; gece saat 03:00 sularında Ö.D ve M.D isimli çobanlar 300 koyun ve keçileri ile birlikte ya

Akçaabat'ta yüzü maskeliler ev bastı

Haber61 – Haber Merkezi  - Trabzon’un Akçaabat İlçesi Uçarsu Köyünde 6 Ocakta meydana gelen bıçaklama olayının perde arkası gün yüzüne çıktı. Edinilen bilgiye göre; gece saat 03:00 sularında Ö.D ve M.D isimli çobanlar 300 koyun ve keçileri ile birlikte yaşadıkları yere yüzü maskeli ve ellerinde bıçaklar bulunan 2 kişi gelerek kendilerinden para istedi.

İki çoban yüzleri maskeli şahısların istediklerini yerine getirmeyince evde arbede çıktı. Maskeli şahıslar Ö.D’yi Sol bileğinden ve sol kaburgasının alt bölümünden hayatı tehlikesi olacak şekilde bıçaklayarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Ö.D’yi haber verilen 112 ekipleri alarak Trabzon Hackalı baba Devlet Hastanesi yoğun bakımına kaldırdı.

Olay yerine Akçaabat İlçe Jandarma ekipleri gelerek inceleme başlattı. Kavga sonrası olay yerinden otomobil ile kaçan yüzü maskeli şahıslar bir süre sonra aracı bırakarak yaya olarak kaçtılar. Jandarma ekipleri araçta yapmış oldukları çalışma sonrası ayak izlerini takip ederek şahısların Uçarsu köyünde bir evde saklandıklarını tespit etti.

Evi abluka altına alan jandarma H.D ve T.K isimli iki şahsı gözaltına aldı. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda olaya karışmış olduğu tespit edilen bir adet bıçak ele geçirildi.  Olayın şüphelisi olduğu iddia edilen H.D’de savcılık tarafından tutuklanarak Trabzon Bahçecik E Tipi Cezaevine koyulduğu öğrenildi.

Bıçakla ağır yaralanan Ö.D’nin bugün doktordan alınan bilgiye göre; sağlık durumun ciddi olduğu ve hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Çoban’ın 300 küçükbaş hayvanının ise olaydan sonra kimse tarafından sahiplenilmediği ve zor durumda oldukları son 2 gündür yağan kar ile donma tehlikesi geçirdikleri yetkililerin koyunları kurtarmak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler