Akçaabat'ta vatandaşlar mağdur!

Akçaabat ilçesinde yapılan Tanjant yolu nedeniyle bazı arsa sahiplerinin mağdur edilmesi özellikle Yeni Mahalle halkının tepkisine yol açtı. Bir hafta önce Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yaptığı açıklamada Yeni Mahalle ve Çolaklı Mahallesi'ndeki

Akçaabat'ta vatandaşlar mağdur!

Akçaabat ilçesinde yapılan Tanjant yolu nedeniyle bazı arsa sahiplerinin mağdur edilmesi özellikle Yeni Mahalle halkının tepkisine yol açtı. Bir hafta önce Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yaptığı açıklamada Yeni Mahalle ve Çolaklı Mahallesi'ndeki 18 uygulamasının haklı olduğunu iddia etmişti.

İki mahallede 18 uygulamasıyla mağdur olan vatandaşlar adına açıklama yapan Samet Seis, şunları söyledi: “Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptığı uygulamada haklı vatandaşın haksız olduğunu iddia ediyor. Halbuki idari mahkeme 18 uygulamasında Başkan Türkmen’in haksız olduğuna, uygulamanın iptaline karar verdi.

Danıştay’a başvuran Türkmen’in iddiası Danıştay 6’ncı Dairesi tarafından reddedildi. İnatla son hakkı olan süreyi uzatmak adına itiraz hakkını kullandı. Mahkeme de süreyi uzattı. Başkan Türkmen’in tutumu insani değerlere, vicdana ve AK Parti’nin felsefesine ters düşmüştür. Bu konu kısa zamanda halledilmezse mahkeme kararlarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştıracağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler