Akçaabat'ta hemşireye küfür

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde görevli hemşire A.S (37) hasta yakını tarafından hakaret ve sinkafli sözlerin hedefi oldu. Dün öğle saatlerinde hastanenin acil servisine gelen S.Ö (35) hasta oğlunun tedavi edilmesi için numara

Akçaabat'ta hemşireye küfür
Trabzon’un Akçaabat İlçesi Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde görevli hemşire A.S (37) hasta yakını tarafından hakaret ve sinkafli sözlerin hedefi oldu.
 
Dün öğle saatlerinde hastanenin acil servisine gelen S.Ö (35) hasta oğlunun tedavi edilmesi için numara alarak sıraya girdi. Bir zaman sonra sıranın kendisine gelmediğini fark ettiğini gören S.Ö sinirlenerek kendi kendine söylemeye başladı. Bu sırada acilde görevli hemşire A.S’ye yönelen S.Ö, “ bu ne biçim iş bekliyoruz kimse gel demiyor.”dedi.
 
Hemşirenin sakin olun uyarılarına aldırış etmeyen S.Ö kendisini uyaran hemşirenin üzerine yürüyen S.Ö hemşireyi dövmek istedi. Araya giren güvenlik görevlileri S.Ö’yü olay yerinden uzaklaştırdı. 
 
Hemşire A.S S.Ö’den şikayetçi oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel