Akçaabat'ta başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, 2013 YGS sınavında Türkiye 27.si olan iki öğrenciyi ödüllendirdiAkçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, 2013 YGS sınavında Türkiye 27.si olan Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Fen Lisesi öğrencileri Sümeyya Yılmaz ile

Akçaabat'ta başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, 2013 YGS sınavında Türkiye 27.si olan iki öğrenciyi ödüllendirdi

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, 2013 YGS sınavında Türkiye 27.si olan Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Fen Lisesi öğrencileri Sümeyya Yılmaz ile Edibe Rumeysa Selvi'yi başarılarından dolayı ödüllendirdi.
 
Akçaabat ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Salih Köse ile okulu ziyaret eden kaymakam Abdul Rauf Ulusoy, 2013 YGS-6 puan türünde Türkiye 27.si olan Süyemme Yılmaz ile YGS-4 puan türünde Türkiye 27.liğini elde eden Edibe Rumeysa Selvi'yi başarılarından dolayı kutladı. Her iki öğrenciye çeşitli hediyeler veren Ulusoy, "İki öğrencimizin de Türkiye derecesi elde etmesi bizleri gururlandırdı. Sonuçlara baktığımızda, bu derece çok önemlidir. Başarılar kolay elde edilmiyor. Hem ilçemiz, hem ilimiz hemde bölgemizi Türkiye'ye duyurduğunuz için başta siz değerli öğrenci kardeşlerimizi, okulu ve ailenizi tebrik ederim" dedi. 
 
Ulusoy, öğrencilere haziran ayında yapılacak olan 2013 LYS’de Türkiye sıralamasında ilk 10'a girme hedefi verdi. 
 
Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları'nın eğitime yaptığı katkılarının da çok önemli derecede olduğunu dile getiren Ulusoy, "Okulumuz, son dönemde eğitim alanında elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Son açıklanan YGS sınavındaki derecelerde önceki yıllardaki Türkiye derecelerini perçinlemiş oldu.” ifadelerini kullandı. 
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ise Gülbaharhatun Eğitim Kurumları'nın her yıl başarı çıtasını yükselterek Türkiye dereceleri elde ettiğini ve ilçe milli eğitim camiası olarak bu başarıların kendilerine mutlu ettiğini söyledi. Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Gömleksiz de “Sayın kaymakamımızın ve ilçe milli eğitim müdürümüzün çok değerli zamanlarını bizlere ayırmalarından onur duyduk. Son yıllarda elde ettiğimiz başarılara 2013 YGS'deki Türkiye 27.liği başarılarını eklememiz okulumuz, ilçemiz ve ilimiz  adına çok sevindirici. İnşallah 2013 LYS ‘de de başarılarımız devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel