Akçaabat'a Su Müjdesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon'un en büyük ilçelerinden olan Akçaabat'ın içme suyu sorununun 2009 yılı başında sona ereceğini belirterek "Akçaabat 2009 yılı başında Işıklar İçme Suyu'na kavuşacak" dedi.Konuyla ilgili bir açıklama yap

Akçaabat'a Su Müjdesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon'un en büyük ilçelerinden olan Akçaabat'ın içme suyu sorununun 2009 yılı başında sona ereceğini belirterek "Akçaabat 2009 yılı başında Işıklar İçme Suyu'na kavuşacak" dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cumur, Işıklar İçme Suyu Projesi'nin çok önem verdikleri bir proje olduğunu ifade ederek "Bu proje yıllardır dillendirildi ama gerçekleştirilemedi. Şimdi bu projenin fizibilite çalışmaları tamamlandı. İller Bankası, Devlet Planlama Teşkilatı ve Orman ve Çevre Bakanlığı ile ilgili yazışmaları yapıldı. Projenin en önemli özelliği Avrupa Birliği (AB) Hibe Fonları tarafından gerçekleştirilecek projeler arasında ilk sırada yeralması. Akçaabat'ın içme suyu sorunu artık çözülüyor. Akçaabat 2009 yılı başında Işıklar İçme Suyu'na kavuşacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler