Akçaabat'a 8 kişi zehirlendi!

Trabzon'un Akçaabat İlçesiDürbınar Mahallesinde gece geç saatlerde F.K isimli vatandaşın evinde yangın çıktı. Mutfak dolabına bulunan dolabın spot lambasının kısa devre yapması nedeni ile çıkan yangın bir anda mutfağı alev yumağına cevirdi. Yangını söndür

Akçaabat'a 8 kişi zehirlendi!

Trabzon'un Akçaabat İlçesiDürbınar Mahallesinde gece geç saatlerde F.K isimli vatandaşın evinde yangın çıktı. Mutfak dolabına bulunan dolabın spot lambasının kısa devre yapması nedeni ile çıkan yangın bir anda mutfağı alev yumağına cevirdi. Yangını söndürmek isteyen ev sakinleri ile komşular alevlerle mücadele ederken dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar.

Olay yerine Akçaabat Belediyesine ait itfaiye ekipleri gelerek müdahale ederken ev sahibi F.K ve evde bulunan Ö.K, A.K, Z.Z, K.A, K.K ile komşuları Ö.İ ile E.İ dumandan zehirlenerek Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden alınan bilgiye göre; dumandan etkilenen 8 kişinin hayatı durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri yangını söndürürken Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel