Akçaabat'a 182 konut yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dar gelirli aileler için 182 konut yapılacak.Akçaabat Sarıtaş Mahallesinde İlçe Belediyesi tarafından TOKİ’ye devredilen 16 bin 363 metrekarelik arsada dar gelirli

Akçaabat'a 182 konut yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dar gelirli aileler için 182 konut yapılacak.

Akçaabat Sarıtaş Mahallesinde İlçe Belediyesi tarafından TOKİ’ye devredilen 16 bin 363 metrekarelik arsada dar gelirli aileler için 182 konut inşa edilecek. 182 konut ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesi ise 13 Haziran’da yapılacak.

Akçaabat’taki dar gelirli aileler, TOKİ tarafından yapılacak olan konutlara uygun ödeme koşulları ile sahip olabilecek.

Ayrıca toplu konut alanı ile Sarıtaş ve Yaylacık Mahallesinin bir bölümünü kapsayan yaklaşık 30 bin nüfusa hizmet edecek olan 20 metre genişliğindeki bulvarın sahil karayoluna bağlantı yerindeki 3 bina ve işyerlerinin kamulaştırılması da tamamlandı. Kamulaştırma işlemi için ödenek gönderildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel