Akçaabat Şube Başkanı seçildi

Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seçime, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Mi

Akçaabat Şube Başkanı seçildi

Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen seçime, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Adnan Çelik, DP Akçaabat İlçe Başkanı Ali Köroğlu ile muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, kongrede yaptığı konuşmada, muhtarların köylerdeki tüm vatandaşların hastalığıyla, sağlığıyla, düğünüyle, derdiyle ilgilendiğini ve kutsal bir görev yaptıklarını belirtti.

 

MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ise kongrede yaptığı konuşmada, ülkenin başarılı olmasının temelinin muhtarlardan başladığını ifade etti.

 

Muhtarların ülkenin gelişmesi ve iyi yönetilmesinde büyük paya sahip olduğunu belirten Yunusoğlu, şunları kaydetti:

 

''Bizde bu millî ruhu İstiklal Savaşı döneminde yaşadık. Bugün Japonya'yı geliştiren ve bu hale gelmesini sağlayan da bu ruhtur. Bugün Türkiye'nin küresel bazda başarıya ulaşması yine aynı ruha bağlıdır. Biz insanları ülkedeki vatandaşları bölmeye çalışan bir zihniyetle yönetmeye kalkarsak, bu milli ruhtan uzaklaşırız. Bu milli ruhu tekrar kazanabilmek, ancak o zihniyet değişikliğiyle ülkemizi lider ülke konumuna getirebiliriz diye düşünüyorum. Bunu da gerçekleştirmek için en küçük yönetim birimi olan muhtarlardan başlamamız gerekir.''

Konuşmalardan sonra yapılan ve tek liste ile gidilen seçimde Muhtarlar Derneği Akçaabat Temsilciliği yönetim kurulu şöyle oluştu:

''Eyüp Gedikli (Başkan), Harun Kandemir, Nazım Öztürk, Selahattin Demir, Mehmet Kahriman, Alaattin Özcan, Veysel Sivrikaya, Ali Yılmaz, Sönmez Altuntaş, Selahattin Karabulut, Muzaffer Güner.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel