Akçaabat Belediyesinde denetim

Komisyon başkanlığını Osman Birinci’nin yürüttüğü denetim komisyonu gerekli denetim raporlarını Mart ayına kadar hazırlayarak, Nisan ayının başındaki toplantıda meclise sunacak. İlk olarak belediyenin gelirlerinin incelendiği çalışmalarda, faturalar tek t

Akçaabat Belediyesinde denetim

Komisyon başkanlığını Osman Birinci’nin yürüttüğü denetim komisyonu gerekli denetim raporlarını Mart ayına kadar hazırlayarak, Nisan ayının başındaki toplantıda meclise sunacak. İlk olarak belediyenin gelirlerinin incelendiği çalışmalarda, faturalar tek tek inceleniyor.

Denetlemelerle ilgili bir açıklama yapan Meclis Denetim Komisyonu Başkanı Osman Birinci, “Yılda bir defa olmak üzere belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için kurulan komisyonumuz denetleme çalışmalarına başlamıştır. Belediyecilik ilkesi doğrultusunda belediyenin bütün birimleri Denetim Komisyonu üyelerimize her konuda yardımcı oluyorlar. Komisyon olarak çalışmalarımızı Mart ayına kadar tamamlayarak, buna ilişkin raporu Nisan ayı başında meclis başkanlığına sunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel