Akçaabat baskınında annede öldü!

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi’nde yaşanan baskında hayatını kaybeden R. Aleş’in ardından dün de annesi Katibe Aleş, tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. TEDAVİ ALTINDAYDI Ramis Ateş ve Ruhan K. arasınd

Akçaabat baskınında annede öldü!
Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi’nde yaşanan baskında hayatını kaybeden R. Aleş’in ardından dün de annesi Katibe Aleş, tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
 
TEDAVİ ALTINDAYDI
 
Ramis Ateş ve Ruhan K. arasında alacak verecek yüzünden bir süredir devam eden husumet iki kişinin ölümüyle sonuçlandı. Yıldızla Mahallesi Küme Evleri mevkiinde Ramis Aleş’in evini basan Ruhan K., karşısına çıkan Katibe Aleş’i de tabancayla vurduğu ortaya çıktı. Katibe Aleş’i vurduktan sonra boğuştuğu Ramis Aleş’i de vuran R.K. silahın patlaması üzerine göğsünden vuruldu. Ramis Aleş, kafasından aldığı kurşunla olay yerinde hayatını kaybederken anne Katibe Ateş kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde verdiği yaşam savaşını kaybetti. Arbedede göğsünden yaralanan Ruhan K. ise tedavi altında tutuluyor.
 
İKİ KİŞİ TUTUKLANDI
 
Polis olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına aldığı iki kişiyi önce sorguladı ardından da savcılığa sevk etti. Savcılıkta ifade veren iki şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel