Ak Partililerden Öğretmenler Günü Kutlaması

 Ak Partililerden Öğretmenler Günü Kutlaması AK Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatı üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yalıköy İlköğretim Okulu ve Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okullarına kutlama ziyareti yapıldı. Ak Parti Vakfıkebir İlçe Yönetim

Ak Partililerden Öğretmenler Günü Kutlaması

 

Ak Partililerden Öğretmenler Günü Kutlaması
 
AK Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatı üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yalıköy İlköğretim Okulu ve Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okullarına kutlama ziyareti yapıldı.
 
Ak Parti Vakfıkebir İlçe Yönetim Kurulu adına konuşan Kadın Kolları Başkanı Havva Kahveci, okulları ziyaret ederek 'Öğretmenler Günü' kutlamalarını geleneksel hale getirdiklerinin altını çizerek, kriterlerinde her yıl bir köy ve bir şehir okulu olduğunu ifade etti. Kahveci, "Bu anlamda hem gününüzü kutlayıp, hem de bizlerden bir istek ve temenniniz varsa sizlere yardımcı olabilmek anlamında görüş alış- verişinde bulunmak istedik." dedi.
 
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Suat Soylu Ak Parti İlçe Teşkilatının bu nazik ziyareti karşısında duygulandığını dile getirerek, "Sizleri aramızda görmekten büyük memnunluk duyduk. Öğretmenlik mesleği, bildiğiniz gibi fedakarlık isteyen bir meslek. Çocuklarınız evin kapısından çıktıktan sonra bizim çocuklarımız oluyor artık. Anneyle- babayla geçirdiği zamandan çok daha fazlasını bizimle geçiriyor. Biz öğretmen camiası her türlü zorluğa rağmen elimizden geleni yapıp bu memleket için, bu vatan için hayırlı birer evlat olmalarına vesile olmaya çalışıyoruz. İnşallah yarın bizlerin yerinde onlar olacaklar, bu ülkeyi çok daha iyi konumlara getirecekler. Bizim beklentimiz odur." şeklinde konuştu.
 
Ziyaretlere, Ak Parti Vakfıkebir Kadın Kolları Başkanı Havva Kahveci, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Nebahat Albayrak ve Çiğdem Kabadayı, Ak Parti Vakfıkebir Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Pamuk ve Hasan Yayla ile Ak Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Nedim Alp katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel