AK Parti'den Belediyeye çıkarma

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Milletvekili TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve il yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, belediyenin yeni hizmet binasına

AK Parti'den Belediyeye çıkarma

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Milletvekili TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve il yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, belediyenin yeni hizmet binasına taşınması nedeni ile "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ve AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerini belediyede ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, "Biz halkın size ve bize verdiği yetkiyle buradayız. Esasta burada olan Trabzon'un halkıdır. O bakımdan onların güvenine layık olmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Halkımız bize bu kutsal emanet olan görevi vermekle birlikte diyor ki, ‘Benim şehrimin geleceğe doğru iyi gelişmesini temin et. Günlük hayat standardını yükselt. Suyunu kanalizasyonunu temizlenebilir kullanılır hale getir. Yürüyüş yollarına dikkat et. Trafik sıkışıklığını, hava kirliliğini önle ve şehri ileriye taşıyacak olan bütün adımları at’ Bizde bu vazifeler için gecemizi gündüzümüze katmış şekilde uğraşıyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Günnar ise Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun Trabzon için çok iyi projeler gerçekleştirdiğini belirterek, "Bizim işimiz sizin başarılarınızla övünmek,size yapılan haksız eleştirilere karşı çıkmak olacaktır. Sizin hem avukatınız hem yardımcınızız. Bize bir şey düşüyorsa bu konuda il, ilçe, mahalle ve köy temsilcileriyle birlikte elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu noktada Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile cidden gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl'de Başkan Gümrükçüoğlu'nun Trabzon için büyük bir fırsat olduğunu söyleyerek "Başkanımız hem para hem de insan yönetimini çok iyi bilen birisidir. Bunu da Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevindeki üstün başarıları ile göstermiştir. Aynı başarıları üstüne koyarak Trabzon Belediye Başkanı olarak sürdürmeye devam ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler