AK Parti'de yarın son gün

AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için 11 Şubat’ta başlayan başvurularda yarın son gün. Aday adayları 20 Şubat Cuma günü Saat 17.00’e kadar aday adaylık başvurusu yapılabilecek. Trabzon’da ise aday aday sayısının yarınki başvurularla birlikte 35’i

AK Parti'de yarın son gün

AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için 11 Şubat’ta başlayan başvurularda yarın son gün. Aday adayları 20 Şubat Cuma günü Saat 17.00’e kadar aday adaylık başvurusu yapılabilecek. Trabzon’da ise aday aday sayısının yarınki başvurularla birlikte 35’i bulması bekleniyor

AK Parti Trabzon’da Aday adaylığı başvurusunun son gününde önemli isimler aday adaylığını açıklayacak. AK Parti Genel Merkez Yüksek Seçim Kurulu Üyesi eski Trabzon Milletvekili Av.Şeref Malkoç ile eski Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın,Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız yarın adaylığını açıklayacak.

Yarın saat 13.00’te İl binasında  AK Parti Trabzon Milletvekili aday-adaylığını açıklayacak olan AK Parti Genel Merkez Yüksek Seçim Kurulu Üyesi eski Trabzon Milletvekili Av.Şeref Malkoç “Trabzon ve ülkemiz için bu seçimler hayati önem taşıyor.Ülkemizin istikrarı ve huzuru noktasındaki mücadeleye omuz verme noktasında bende aday-adayıyım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel