Ak parti'de şok! İlçe yönetimi istifa etti...

Bursa Büyükorhan'da AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yiğit ve 15 kişilik yönetim kurulu üyeleri seçim sürecinde işlerin yoğun olmasından dolayı görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.FAYDALI OLAMAYACAĞIZ DEYİP İSTİFA ETTİLERİstifa dilekçelerini Ak Parti Bu

Ak parti'de şok! İlçe yönetimi istifa etti...

Bursa Büyükorhan'da AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yiğit ve 15 kişilik yönetim kurulu üyeleri seçim sürecinde işlerin yoğun olmasından dolayı görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

FAYDALI OLAMAYACAĞIZ DEYİP İSTİFA ETTİLER

İstifa dilekçelerini Ak Parti Bursa İl Başkanlığı'na ilettiğini belirten İlçe Başkanı Bülent Yiğit, seçim sürecinde işlerinin yoğun olması nedeniyle böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Bülent Yiğit, "Seçim çalışmalarında faydalı olamayacağımız için 15 kişilik yönetim kurulu olarak istifa kararı aldık" dedi.

YENİ ATAMA YAPILACAK

Ak Parti Büyükorhan İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun istifa etmesi nedeniyle önümüzdeki birkaç gün içinde yeni atamanın yapılarak ilçe yönetiminin yeniden oluşturulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel