Ak Parti'de şok eden kavga

AK Parti Köprübaşı kongresinde gergin anlar. Adaylardan Muhammet Yamakoğlu, " Bu milletin iradesiyle kimse oynayamaz.

AK Parti Köprübaşı kongresinde gergin anlar.

Adaylardan Muhammet Yamakoğlu, " Bu milletin iradesiyle kimse oynayamaz. Bunu herkes bilsin" diyerek İl Başkanı Adnan Günnar'ın taraflı davrandığını söyledi.

Yamakoğlu, "Eğer il başkanı, İl yöneticileri bizi yönetecekse bizi seçtirecekse bu olmaz. Bu yanlış zihniyettir. Bu ilçede başka adam yok mu, meclise bile aynı isim yeniden aday gösterdiniz. Başka adam mi yoktu? İl Başkanımız ikinci hatayı yaptı burada yine konuşarak. Peki sayın başkan Günnar siz daha önce de bir aday gösterip seçildikten sonra da görevden almadınız mı.. Köprübaşı'nda oturan adam Köprübaşı'nı yönetmelidir" diyerek sert çıktı.

Ardından mevcut Başkan Mustafa Aydın adaylardan Yamakoğlu'na cevap vererek, "Burada kimsenin iradesine ipotek konmuyor! Muhammet bey delegeye hakaret etmiştir. Burada kimse kimseyi yön veremez" şeklinde konuştu.

Aydın, 30 Mart tarihinde neredeydiniz? diyerek seslendiğinde Yamakoğlu kürsüye doğru yürüyerek," Şarapçıların sarhoşların peşinde değildik. Şerefsiz" diye bağırdı.

Araya partililer girerek gerginliği önledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler