AK Parti’de kongreye doğru..

AK Parti Trabzon’da kongre heyecanı arttıHaber61/Haber ServisiAK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar yönetiminde 5 yıl boyunca il başkan vekili olarak görev yapan ve son iki seçimde ise Seçim Koordinasyon Merkezi başkanlığını başarılı bir şekilde yürüte

AK Parti’de kongreye doğru..

AK Parti Trabzon’da kongre heyecanı arttı

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar yönetiminde 5 yıl boyunca il başkan vekili olarak görev yapan ve son iki seçimde ise Seçim Koordinasyon Merkezi başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Köksal Boz, il kongresi için henüz adaylığını resmi olarak açıklamasa da teşkilatlardan büyük destek alıyor.

Günnar'ın yanı sıra yürütme kurulundan da büyük destek aldığı belirtilen Boz'un önümüzdeki günlerde adaylığını açıklaması bekleniyor . Boz, konuyla ilgili bir soruya, ''Şu anda ilçe kongrelerimiz başlayacak. Henüz il kongresi sürecine girmedik. İstişarelerimiz sürüyor.Genel Merkezimizle de görüşüyoruz. Trabzon'da 2015 Genel Seçimleri'ni en iyi şekilde nasıl sonuçlandırırız onun hesabını yapıyoruz. Teşkilatlarımıza da bu çerçevede gerekeni söylüyoruz. Yeni seçilen teşkilatların her zamankinden daha çok koşması lazım. Buna inanıyoruz.Biz bir yere talipli değiliz.Teşkilatlarımız ve Genel merkezimiz bize ne görev verirse biz oradayız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel