Ak Parti'de istifa sesleri

Trabzon İl genel meclisinde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ve bu seçimlerde il genel meclisi sıralamasında 6. sıradan aday gösterilen Halil Kılıç, yarın istifa edeceğini söyledi. Yaklaşık 5 yıllık görev süresi içerisinde Köyler Hizmet Getirme Birliğ

Ak Parti'de istifa sesleri

Trabzon İl genel meclisinde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ve bu seçimlerde il genel meclisi sıralamasında 6. sıradan aday gösterilen Halil Kılıç, yarın istifa edeceğini söyledi.

 

Yaklaşık 5 yıllık görev süresi içerisinde Köyler Hizmet Getirme Birliği, Sağlık ve Bütçe komisyonları gibi önemli görevlerde bulunan Halil Kılıç, bir merkez adayı olarak ellerinden gelen hizmeti vatandaşlara getirmeye çalıştıklarını belirtti.

 

Halil Kılıç, kendisinin 6. sırada yer almasının çok önemli olmadığını da ifade ederek, ''Aslında benim listede olup olmamam çok önemli değil. Benim haricimde merkezden herhangi bir kişinin il genel meclisi sıralamasında yer almaması üzüntü verici. Merkez, inşallah yeni dönemde yalnız bırakılmaz'' diye konuştu.

 

AK Parti'den istifa etmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden Halil Kılıç, görevde bulunduğu süre içerisinde kendisine kolaylık gösteren herkese teşekkür etti.

 

Halil Kılıç, Trabzon'da özel bir hastanede burun ameliyatı geçiren il genel meclisi üyesi Hayati Yavuz'u ziyaret etti. İl genel meclisinde tanışan ve 5 yıllık süre içerisinde birbirlerinden ayrılmayan iki dost, önümüzdeki süreçte de birbirlerinden ayrılmayacaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel