AK Parti'de AR-GE toplantısı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı AR-GE Başkanlığı Toplantısı il binasında yapıldı.AR-GE Başkanlığı’ndan sorumlu il başkan yardımcısı Hakan Terzioğlu İl Yönetim Kurulu üyeleri Turan Terzi ve Ayhan Hacısalihoğlu ve ilçe AR-GE başkanlarının katıldığı toplantıd

AK Parti'de AR-GE toplantısı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı AR-GE Başkanlığı Toplantısı il binasında yapıldı.

AR-GE Başkanlığı’ndan sorumlu il başkan yardımcısı Hakan Terzioğlu İl Yönetim Kurulu üyeleri Turan Terzi ve Ayhan Hacısalihoğlu ve ilçe AR-GE başkanlarının katıldığı toplantıda yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapılırken, bundan sonraki süreçte izlenecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hakan Terzi toplantıda 2011 yılında gerçekleştirilecek seçimlere hazırlık anlamında teşkilat çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade ederek “İlçe başkanlarımızla birlik ve beraberlik içersinde tek kalp tek vücut ve tek cihet olarak ülkeye hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler