AK Parti’de Ankara’ya kimler gidiyor?

Ak parti genel merkezi 20 Aralık cumartesi günü yapılacak olan Trabzon il başkanlığı seçimi için adayını belirlemek üzere parti bünyesinde görev almış isimleri mülakat için anakaraya çağırdı.Ak parti Trabzon İl başkanlığı için 9 isim yarın Ankara’ya gider

AK Parti’de Ankara’ya kimler gidiyor?

Ak parti genel merkezi 20 Aralık cumartesi günü yapılacak olan Trabzon il başkanlığı seçimi için adayını belirlemek üzere parti bünyesinde görev almış isimleri mülakat için anakaraya çağırdı.

Ak parti Trabzon İl başkanlığı için 9 isim yarın Ankara’ya giderek genel merkezde mülakata katılacaklar.

İl başkanı Adnan Günnar’la birlikte Ankara’ya gidecek olan isimler şöyle;

Nusret yılmaz, Haydar Revi, Faruk Kanca, İbrahim Keskin, Mustafa Yanmış, Salih Cora, Ömer Topaloğlu, Ergin Aydın ve Köksal Boz.

Anakaraya çağrılanlar içerisinde oldukça güçlü isimler dikkat çekiyor. Buda genel merkezin işini zorlaştırıyor.

AK Parti kulislerinde bu adaylar içerisinde il başkanı seçmek zor ama partinin kurulu aşamasında beri içinde bulunan avukat Nusret Yılmaz’ın diğer adaylara göre daha önde olduğu konuşuluyor. Trabzon’un sevilen avukatlarından olan Nusret Yılmaz’ın parti içerisinde kimseyle kavgalı olmaması, görev almasa dahi görevli gibi çalışması nedeniyle, bazı Trabzonlu milletvekilleri tarafından da il başkanlığı konusunda ısrarcı davranıp güçlerini Yılmaz’dan yana kullanacakları ifade ediliyor.

1-139.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler