AK Parti Trabzon'dan pedallı destek

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Beşirli Sahil Yürüyüş Yolu’nda bisiklet turu düzenledi.61 genç, Recep Tayyip Erdoğan baskılı tşört ve

AK Parti Trabzon'dan pedallı destek

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Beşirli Sahil Yürüyüş Yolu’nda bisiklet turu düzenledi.

61 genç, Recep Tayyip Erdoğan baskılı tşört ve şapkaları, Erdoğan armalarıyla süslenmiş bisikletleriyle sahilde renkli görüntüler oluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu açıklamasında; “ Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması biz gençlik kollarına onur vermiştir. İktidar hayatını ve icraatlarını, çalışmalarını, projelerini ve hayata geçirilişlerini anlatmak ve anlaşılmasını sağlamak boynumuzun borcudur. Onun vatan sevgisi, dertlerle dertlenişi ve ileri görüşü bizlere her zaman ilham kaynağı olacaktır. Cumhur’un başına geçmesi demek; ülkemizin asla önlenemeyecek yükselişinin şaha kalkması anlamına geliyor. Bizler Trabzon Gençlik Kolları Teşkilatları olarak her daim, her platformda ve her koşulda onun izinde ve gösterdiği çizgide koşmaya devam edeceğiz. Bugün 61 bisikletli olarak yola çıktık. 61 kişi bizim teşkilatlarımızın sembolü. Bizler 100’lerce, 1000’lerce kişiyle Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz. Bizi bugün burada yalnız bırakmayan büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz ve bu aile günden güne büyüyen bir yapıyla daha da kenetlenecektir” şeklinde konuştu.

Bisikletlerle Beşirli Sahili’ni turlayan 61 AKGENÇLİK üyesi, vatandaşlara Başbakan’ın gençler için kaleme aldığı mektubu ve Erdoğan baskılı kalemleri dağıttı.

Bisiklet turuna AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve çok sayıda partili de bisikletleriyle destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel