AK Parti Trabzon'da sıcak gelişme

Trabzon AK Parti'de sıcak saatler yaşanıyor. AK Parti İl Başkanlığı binasında yapılan toplantı sona erdi. AK Parti Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri listesi kesinlik kazandı.

AK Parti Trabzon'da sıcak gelişme

AK Parti Trabzon Koordinatör Milletvekili İhsan Şener bugün Trabzon'a gelerek AK Parti İl Binası'nda gerçekleştirilen meclis üyelerinin belirlendiği toplantıya katıldı. Toplantıda AK Parti Trabzon teşkilatının belirlediği meclis üyeleri listesi Şener'e teslim edildi.

AK Parti Trabzon meclis üyelerinin listenin Genel Merkez'e ulaşmasının ardından yarın resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş konu ile ilgili olarak Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da 18 ilçede listelerin bugün tamamlandığını belirten Altunbaş; "uzun zamandır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, İlçe Belediye Başkan adaylarımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, İl Gençlik kolları ve Kadın kolları başkanlarımızla bir çalışma yürüttük 15 gündür bu çalışmalarımız sürüyor. Bugün de Genel merkezden Trabzon koordinatörü Milletvekilimiz geldi. Listelere nihai şeklini geçen hafta hemen hemen vermiştik. Bugün de son noktayı koyduk. Arkadaşlarımız ilçe başkanlarımız seçim kurullarına listelerini teslim ettiler. Bir kısmı teslim etmek üzere bekliyorlar ancak bugün hepsi bitecek. 18 ilçemizde seçim kurullarına listelerini teslim etmiş olacaklar. Yarında İl Başkanımız bu konu ile ilgili bir açıklama yapacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel