AK Parti Trabzon'da rekor!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 7 Haziran Genel Seçimleri için 49 ismin milletvekili aday adayı olmak amacıyla başvuru yaptığını bildirdi. Revi, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Şubat'ta son bulan aday adaylık başvurusunda, 49 ismin aday adaylığı mü

AK Parti Trabzon'da rekor!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 7 Haziran Genel Seçimleri için 49 ismin milletvekili aday adayı olmak amacıyla başvuru yaptığını bildirdi.
 
Revi, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Şubat'ta son bulan aday adaylık başvurusunda, 49 ismin aday adaylığı müracaatıyla rekora ulaşıldığını ifade etti.
 
Trabzon’da AK Parti'nin kuruluşundan itibaren genel seçimlerde en çok milletvekili aday adaylığı başvurusunun, 7 Haziran'daki genel seçimler için yapıldığını vurgulayan Revi, 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde 18, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde 43, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde ise 34 milletvekili aday adaylığı başvurusu yapıldığını ifade etti.
 
Revi, milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunanların her birinin birbirinden değerli olduğunu belirten Revi, şunları kaydetti:
 
"Toplumumuzun tüm katmanlarını temsil edecek isimlerin partimizden milletvekili aday adaylığı başvurusu yapması bizleri mutlu etmiştir. Sayısal açıdan da bakıldığında ziyadesiyle memnun olduğumuz bir tabloyla karşılaşıyoruz. Aday adaylarımızın her birine eşit mesafede olmakla beraber kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel