AK Parti Trabzon'da 34 Bin Üyeye Ulaştı

 AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, kongrede verdikleri sözleri tutmaya çalıştıklarını belirterek "Biz seçimden seçime çalışan teşkilat olmayacağız demiştik ve 9 aylık süreçte bunu başardık." Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Al

AK Parti Trabzon'da 34 Bin Üyeye Ulaştı

 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, kongrede verdikleri sözleri tutmaya çalıştıklarını belirterek "Biz seçimden seçime çalışan teşkilat olmayacağız demiştik ve 9 aylık süreçte bunu başardık."
 
Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, kongrede verdikleri sözleri tutmaya çalıştıklarını belirterek "Biz seçimden seçime çalışan teşkilat olmayacağız demiştik ve 9 aylık süreçte bunu başardık. Yarın seçim olacakmış gibi sandık kurullarında mahallelerde, beldelerde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
 
Ak Parti'nin Trabzon'da 34 bin üyeye ulaştığını ifade eden Altunbaş "Partimizin koyduğu hedefin yüzde 5 üzerine çıktık. Ama durmuyoruz, durmayacağız. Çalışmalarda bize destek veren il başkanımız sayın Adnan Günnar, gençlik ve kadın kollarına teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimizle hiç ayrılmadık, ayrılmayacağız. Çünkü birlikten güç aldığımızı biliyoruz. Önümüzde yerel seçimler var ama yarın seçim olsa bu teşkilat seçime hazırdır. 34 bin üye yapmak kolay değil. Seçmenimizle, milletimizle şunu söylüyoruz: Sadece siyasi çalışma yapmaktan ziyade gönül bağı kuruyoruz. Olmamız gereken her yerde oluyoruz" diye konuştu.
 
"Ak Parti'yi millet kurdu, tabelalarını asmak teşkilatlara nasip oldu" diyen Altunbaş "Emanetini aldığımız bu millete hiç yanlış yapmadık, yapmayacağız. Partimizin 10 yıllık iktidarında kentimiz büyükşehir oldu., duble yollar, yapılan hastaneler,toki çalışmaları kentsel dönüşümler, binden fazla derslik, Köydes ve BELDES yatırımları yapılıp, Trabzon'umuz modern şehir havasına kavuştu. Kalkınmada, adalette, hizmette ülkemizde çığır açılmasını AK Partimiz sağlamıştır. 2023 hedeflerine doğru, adım adım ilerlerken, bu hedeflere, halkın desteği, AK teşkilatların, AK yüreklerin emeğiyle, alın terleriyle geldi. Trabzon kentinde 2009 ile 2012 yılları arasında inanılmaz bir fark var. Trabzon belediye başkanı Sayın Orhan Gümrükcüoğlu bu şehir için gece gündüz çalışıyor. Halk yapılan bu projelerden memnun. Trabzon belediyesinin yaptığı bu projeler birçok komşu belediyeler tarafından örnek gösteriliyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel