AK Parti Trabzon start veriyor

Hedeflerinin ‘6-0’ olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, “ “Bunun da startını yarın(Pazar) günü 19 Mayıs Kapalı Spor salonunda saat 14.00’da aday tanıtımımızla vereceğiz” dedi. Tanıtım toplantısına Milletvekili adaylarının yanı sıra aday a

AK Parti Trabzon start veriyor

Hedeflerinin ‘6-0’ olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, “ “Bunun da startını yarın(Pazar) günü 19 Mayıs Kapalı Spor salonunda saat 14.00’da aday tanıtımımızla vereceğiz” dedi. Tanıtım toplantısına Milletvekili adaylarının yanı sıra aday adayları da katılacak.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday tanıtım toplantısıyla alakalı yazılı açıklama yaptı. Toplantılarını 19 Mayıs Spor Salon’unda yarın saat 14:00’da şölen havasında gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Revi, “Genel Merkezimiz tarafından 49 aday adayı arasından 6 adayımız belirlendi. Adaylarımızın her biri siyaset arenasında tecrübeye sahip ve kamuoyu tarafından kabul görmüş isimlerden oluşuyor. Yarın gerçekleştirecek olduğumuz toplantıyla birlikte 7 Haziran Genel Seçimleri için daha aktif bir şekilde sahada olacağız.” diye konuştu.


“6-0 İNANCIMIZ TAMDIR”
Revi, AK Parti’nin aday listesinin kesinleşmesinden sonra Trabzon halkından son derece olumlu sinyaller aldıklarını, bütün parti dinamiklerinin birlik beraberlik içinde olduğunu belirterek “Pazar günkü aday tanıtım toplantımız 6-0 hedefimizin de startı olacak.” dedi.  Türkiye’nin yeni bir düzene yeni bir anlayışa yeni Türkiye’ye doğru rota kırdığını ifade eden Revi,  “Trabzon bu yepyeni Türkiye’ye 6 Milletvekilinin de 6’sını Ankara’ya göndererek desteğini verecektir.” şeklinde konuştu.


YAPTIĞIMIZI ANLATACAK DESTEK İSTEYECEĞİZ
Seçim Koordinasyon Merkezlerinin belirledikleri programlarla çalışmaları yürüteceklerini ifade eden Başkan Revi, “İl SKM ve İlçe SKM’lerimizin koordineli bir şekilde belirleyecekleri programlar çerçevesinde, Trabzon’umuzun 18 ilçesinde mahalle mahalle vatandaşımızın kapısına gideceğiz. Milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla, vatandaşlarımıza neler yaptığımızı anlatıp onlardan 7 Haziran Genel Seçimlerinde ‘Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa’ hedefimiz için destek isteyeceğiz.” şeklinde konuştu.


İLK TOPLANTI ANKARA’DA
İlk toplantılarını Ankara’da Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu’nun makamında yaptıklarını ifade eden Başkan Revi, “İlk toplantımızı birinci sıradan Milletvekili adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’nun makamında SKM İl Başkanım Hasan Dilekoğlu ve Milletvekili adaylarımızla birlikte yaptık. Trabzon’u masaya yatırdık ve detaylı bir değerlendirme yaptık. Bundan sonraki izleyeceğimiz sürece dair istişarelerde bulunduk.” dedi. Yarınki aday tanıtım toplantısına tüm basın mensuplarının ve vatandaşların davetli olduğunu belirten Revi,  AK Parti Genel Merkezi tarafından Milletvekili aday tanıtım toplantısının da 15 Nisan tarihinde yapılacağını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler