AK Parti Trabzon İl Başkanlığı projelerini tanıttı

Toplantıdan kareler için tıklayınProje tanıtım broşürleri galerisi için tıklayınAK Parti Trabzon İl Başkanlığının  Trabzon için hazırladığı projelerin tanıtım toplantısı Cephanelik Restorantta gerçekleştirildi. Milletvekili adaylarının da katıldığı toplan

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı projelerini tanıttı
AK Parti Trabzon İl Başkanlığının  Trabzon için hazırladığı projelerin tanıtım toplantısı Cephanelik Restorantta gerçekleştirildi.
 
Milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda şimdiye kadar sır gibi saklanan projeler de tanıtım broşürlerinde yer alırken Yavuz Selim futbol sahası da ilk kez yer aldı.
 
Başbakan Davutoğlu ile Avni Aker’de sahaya çıkan efsane Trabzonspor oyuncularının gündeme getirmesinin ardından AK Parti il başkanlığının da tanıtım kitapçığında yer aldı.
Kitapçıkta Yavuz Selim’nden, “Mevcut yerinde daha da geliştirilerek Türk sporuna hizmet sunmaya devam edecektir” diye bahsedildi.
 
AKYAZI’YA ŞEHİR HASTANESİ
 
Projeler arasında Akyazı’da Trabzonspor Stadyumu’nun yapıldığı dolgu alanı üzerine Şehir Hastanesi de var. Projeler arasında şehir parkı, Atasu Barajı’nın ikinci etap projesinin tamamlanması, Trabzon’a yeni bir baraj projesi yapılması planlandığı adının da Karakaya olması belirtildi. 
 
Balık Müzesi, Su Ürünleri merkezi, Güney Çevre Yolu, Trabzon-Erzincan Demiryolu projeleri de dikkat çekti.

Toplantıdan kareler için tıklayın

Proje tanıtım broşürleri galerisi için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel