AK Parti Trabzon iftarda buluştu

AK Parti Trabzon Teşkilatının geleneksel olarak her Ramazan ayında düzenlediği iftar programı bu yıl Sandal Otel’de düzenlendi. İftar programına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İlç

AK Parti Trabzon iftarda buluştu

AK Parti Trabzon Teşkilatının geleneksel olarak her Ramazan ayında düzenlediği iftar programı bu yıl Sandal Otel’de düzenlendi. İftar programına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Teşkilat Başkanları, İl ve İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar öncesi Gümrükçüoğlu ve Genç davetlilerle tek tek tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirirken İl Başkanı Adnan Günnar’da davetlilerle tek tek ilgilendi.

TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜRLER

İftar programı öncesi bir konuşma yapan Gümrükçüoğlu, “Teşkilatlarımızla birlikte burada olmak bizi mutlu etmektedir. Çok güçlü bir teşkilat yapısına sahibiz Allah sizlerden razı olsun. Trabzon'umuzda bu güzel barışı kardeşliği sağlayan sizlersiniz. İslam coğrafyasında zulümler devam etmekte. Gazze'de yaşlılar, çocuklar, kadınlar yani siviller katledilmektedir. İsrail'in bu katliamına “dur” diyen Türkiye'nin güçlü sesi Başbakanımız olmuştur. Cumhurbaşkanlığı yoluna çıkmış olan Başbakanımız halkın oyuyla ilk defa seçilecek olan Cumhurbaşkanlığında hedefine ulaşması için gayret gösterecek olan sizler ve bizleriz” dedi.

GÜNNAR’DAN SEÇİM VURGUSU

Gümrükçüoğlu’ndan sonra konuşma yapan Günnar ise “Siyasette birliği ve bir araya gelmemize

vesile olan genel başkanımız ve başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan şimdi partimizin Cumhurbaşkanı adayı oldu. Şimdi biz teşkilatlar top yekûn çalışacağız. İnşallah Trabzon’da yüzde 70’in üzerinde oy ile Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığımıza taşıyacağız. Halkın başkanı Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı seçmek üzere kendilerine hayırlı yolculuklar diliyoruz. İnşallah 1. Turta teşkilatımızın üstün gayreti ile biz bu aşamada bütün güçlerin her zaman ki birleşmesine rağmen aşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel