AK Parti teşkilatı yemekte buluştu

AK Parti bu güne kadar partide görev yapan İl ve merkez İlçe yönetiminde bulunan isimlerle ile teşkilat mensupları bir araya geldi. Katılımı yüksek olan bu toplantı dolayısıyla AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yaptığı açıklamada t

AK Parti teşkilatı yemekte buluştu

AK Parti bu güne kadar partide görev yapan İl ve merkez İlçe yönetiminde bulunan isimlerle ile teşkilat mensupları bir araya geldi. Katılımı yüksek olan bu toplantı dolayısıyla AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yaptığı açıklamada tüm AK Parti nin kuruluşundan bugüne kadar emek vermiş karşılıksız gayret göstermiş Teşkilat mensuplarımızı bir arada görmek davanın ne kadar büyük olduğunu göstermektedir.

 AK Parti davası bireysel değildir. Meselemiz sadece bir bölgeye bir kesime hizmette değildir Türkiye nin mutluluğu huzuru İslam coğrafyası mutluluğu bizim en önemli meselemizdir. Mazlum milletlerin sorunları bizim sorunlarımızdır. Sesi çıkmayan mazlumların işkenceye maruz kalmış insanlığın sesi olmak dertlisi olmak meselemizidir. Ak Parti Dünya milletlerinin sesi olmuş, sessiz milyonların partidir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu anlamda ortam ne olursa olsun, karşısındaki muhatap km olursa olsun dik durdu bundan sonra da duracaktır. Bizde onun arkasında dik durduk dik duracağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

 Teşkilatçılığın ne kadar önemli olduğunu oralarda görev almanın ne kadar kutsal olduğu bugün burada görevde bulunan arkadaşların ne fedakârlık ettiğini çok iyi bilen kardeşinizim. Siyasette iskelet teşkilatlardır. Bu iskeleti korumak ve kollamak hepimizin görevidir. Teşkilatlarımızla istişareler mutlaka daha güçlü olmalıdır.

30 Mart öncesi bu anlamlı dönemde teşkilatımızın tüm kademlerinde görev almış arkadaşlarımızı bir arada görmek bizim için moral kaynağı enerji kaynağı olmuştur. bu anlamda katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılmak isteyip te katılamayan dava arkadaşlarımı da selam saygılarımı iletiyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel