"Ak Parti İlkeli Ve Tutarlı Siyasetin Adresidir"

Muhafazakâr demokrat bir parti olarak AK Parti’nin, 13 yıllık iktidarı süresince  ilkeli ve tutarlı bir siyaset ortaya koyduğunu belirten Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, "AK Parti, sadece toplumun

"Ak Parti İlkeli Ve Tutarlı Siyasetin Adresidir"
Muhafazakâr demokrat bir parti olarak AK Parti’nin, 13 yıllık iktidarı süresince  ilkeli ve tutarlı bir siyaset ortaya koyduğunu belirten Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, "AK Parti, sadece toplumun karşı karşıya kaldığı münferit sorunlara değil, sistem ile ilgili sorunlara da kapsamlı çözümler geliştirmiştir" dedi.
 
Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek siyasi hareketin AK Parti siyasi anlayışı olmaya devam edeceğini dile getiren Prof. Dr. Nihat Tosun: “AK Parti, demokrasiyi, halkın geniş boyutlu katılımı ile sürekli geliştirilmesi gereken bir süreç olarak görmektedir. Bu manada çağın normlarına uygun, halkın kendisinin temsil edildiği, bireysel hak ve özgürlüklerin önünü açan Yeni Anayasa'yı hep birlikte hayata geçirmemiz gerekiyor. Bununla birlikte ülkenin geldiği durumda Başkanlık Sistemi süreci var. Bir diğer konu ise Çözüm Süreci dediğimiz ağır bir süreç. Eli öpülesi analarımızın ağlamaması, evlatlarımızın genç yaşta hayatlarını kaybetmemesi ve milyarlarca liramızın boşa heba olmaması için çözüm sürecini her kesimden insanımıza anlatarak Trabzon’umuzdan çok güçlü bir katkı sunmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
Ülkeyi karıştırarak birlik ve beraberliği bozmak isteyen şer güçlere karşı en güzel cevabı halkın sandıkta vereceğini belirten Tosun: “Teşkilatlarımızın heyecanı ve AK Parti’ye olan gönül bağları bizleri fazlasıyla mutlu ediyor dedi. Yaklaşan genel seçimler öncesi mahalle teşkilatlarımız ile bir araya gelerek durum değerlendirmeleri yaptıklarını belirten Tosun: “Teşkilatlarımızın, yapılacak olan genel seçimlerinin ülkemizin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunu kavramaları ve bunu hissederek çalışmaları çok büyük önem arz ediyor. Çünkü Devletimizin mahrem bilgilerini dinleyip servis eden art niyetli kişilerin yine bu seçimlerde ortalığı karıştırmak için ellerinden geleni yapacakları aşikardır. Her alanda gerçekleştirdiğimiz kalkınma hamlelerimizi engellemek isteyen bu şer güçlere fırsat vermeme adına bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.
 
Milletvekili adayı Tosun Trabzon’un olmazsa olmazı olan  “Demiryolu, Güney Çevre Yolu, Şehir Hastanesi, Yatırım Adası, Yeni Havalimanı, İkinci Devlet Üniversitesi” Projeleri’nin ciddi manada takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel