AK Parti Giresun'dan kaç aday çıktı?

AK Part Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, 7 Haziran Genel Seçimleri için 42 ismin Giresun'dan milletvekili aday adayı olmak amacıyla başvuru yaptığıını söyledi.Tütüncü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili aday adaylığı için başvuru süresini

AK Parti Giresun'dan kaç aday çıktı?

AK Part Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, 7 Haziran Genel Seçimleri için 42 ismin Giresun'dan milletvekili aday adayı olmak amacıyla başvuru yaptığıını söyledi.

Tütüncü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili aday adaylığı için başvuru süresinin dün akşam sona erdiğini anımsattı. 

İl başkanlığına 36, genel merkeze 6 olmak üzere 42 ismin Giresun'dan milletvekili aday adayı olmak amacıyla başvuruda bulunduğunu kaydeden Tütüncü, "2011 genel seçimlerinde aday adayı başvuru sayısı 34'tü. Bu sayı 7 Haziran genel seçimleri öncesi 42 oldu. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Giresun'da da milletvekilliği aday adaylığına büyük ilgi var. Bu ilgi bizi son derece mutlu etti" dedi.

Tütüncü, Giresun'da hedeflerinin 4 milletvekilliğini de kazanmak olduğunu dile getirerek, "Türk halkı her seçim AK Parti'ye büyük destek verdi. Geçmişte olduğu gibi 7 Haziran Genel Seçimleri'nde de sağladıkları desteğin artaracağına inanıyoruz. Genel seçimlerde hedefimiz 4 milletvekilliğini de kazanmak. Bu hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel