Ak Parti Dernekpazarı seçimi yaptı

İlçe Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, parti yöneticileri ile partililer katıldı. Bıyıklıoğlu, b

Ak Parti Dernekpazarı seçimi yaptı

İlçe Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, parti yöneticileri ile partililer katıldı.

 Bıyıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Avrupa'da sanayisi oturmuş ülkelerin bile ekonomisinin Türkiye'den çok geride olduğunu belirterek, ''Bu başarı da istikrarlı yönetimden geçmektedir. Milletimiz kendine hizmet edene vefakardır'' dedi.

Konuşmaların ardından kongrede mevcut başkan Zeki Avni Usta başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi.

Seçime katılan delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkan seçilen Usta, kendisine duyulan güvene her zaman layık olmaya çalıştığını belirterek, ''AK Parti'yi en çok benimseyen ilçeler arasında 9. sırada yer alarak Başbakanımızın övgüsüne mazhar olduk'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel