AK Parti Akçaabat'ta bayramlaşma

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Osm

AK Parti Akçaabat'ta bayramlaşma

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, belde belediye başkanları, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Milletvekili Bıyıklıoğlu, millet olarak var olan sıkıntıları aşacaklarını ifade ederek, "Bayramlar inancımızın kalplerimizde yarattığı huzur ve mutluluktur. Bazı sıkıntılarımız vardır. Bu sıkıntılarımızı da aşarak her şey daha güzele gidecektir. Herkesin Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

İlde Başkanı Osman Çavuş ise buruk bir Bayram geçirdiklerini belirterek,

"Van'daki deprem ve son dönemdeki terör olayları yüreğimizde taşıdığımız acılarımızdır. Bu nedenle bayramı biraz buruk kutlamaktayız. Yine de birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden ülke olarak her engeli aşacak güçteyiz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler