Ahmet Sarı Gözden Düştü mü

Ak Parti il başkanlığında yarış kızıştı. Eski başkanlardan Ahmet Metin Genç, Ankara'da bir dizi temaslarda bulunup yeniden il başkanlığına atanması konusunda nabız yokladı.  Ak partinin önemli kurmaylarından  Devlet bakanı ve Başbakan yardımcısı Hayati Ya

Ahmet Sarı Gözden Düştü mü


Ak Parti il başkanlığında yarış kızıştı. Eski başkanlardan Ahmet Metin Genç, Ankara'da bir dizi temaslarda bulunup yeniden il başkanlığına atanması konusunda nabız yokladı.

Ak partinin önemli kurmaylarından  Devlet bakanı ve Başbakan yardımcısı Hayati Yazıcı'nın desteğini  arkasına alan Ahmet Metin Genç'in, il başkanlığı yarışında  da şansının arttığı öğrenildi. Daha önceden Ak Parti İl başkanı olmayı kafasına koyan ve  seçim sürecinde ofisini Ak Parti milletvekili adaylarına açan ve onlara her türlü çalışma imkanını sunan Ahmet Sarı'nın gelecekle ilgili planlar yaptığı ortaya çıktı.

Aynı yönetimde bulunduğu il başkanı arkadaşının arkasından yoğun kulis çalışması yapan Sarı, başta Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak olmak üzere diğer Trabzon milletvekillerine şirin gözükme adına yoğun uğraş veriyor.  20 gün öncesine kadar il başkanlığı seçimi sırasında en güçlü adaylardan biri olarak gözüken Sarı, Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi  Atilla Yılmaz'ın görevden alınması sürecinde Yılmaz'dan yana tavır ortaya  koyunca bir anda Ak Parti kurmaylarının gözünden düştü. Sarı'nın bu tavrı Ahmet Metin Genç'in ön plana çıkmasına neden oldu. Konuyla ilgili olarak bilgi almak istediğimiz Sarı, telefonlarımıza cevap vermediğinden, olayı şimdilik bu boyutuyla yayınlıyor, konu ile ilgi detaylı açıklamayı sayın Sarı'dan bekliyoruz.

Atakan Kadıoğlu / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel