Ahi Evren Kapatılıyor Mu?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, kamuoyunda Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapatılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. “AHİ EVREN KAPATILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL”Son günlerde “

Ahi Evren Kapatılıyor Mu?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, kamuoyunda Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapatılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

 

“AHİ EVREN KAPATILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Son günlerde “Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor” şeklinde çıkan haberler üzerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Günnar açıklamasında “Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor şeklinde bir takım söylentiler dikkatimizi çekmiştir.

Bu haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte bu hastanemiz kapatılmamış, asla kapatılmayacak ve Türkiye’nin en önemli hastanesi olma yolunda hizmet vermeye devam edecektir”  dedi.  

 

“MALİ AÇIDAN KANUNİYE BAĞLANIYORLAR”

Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “ Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastenesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi “mali açıdan” Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlanmış olup” idari açıdan” her iki hastanemizde başhekimleri ile birlikte aynı binalarında hizmet vermeye devam edecek.

Zaten önümüzde ki  2-3 ay içersinde hastaneler birliği düzenlemesi çerçevesinde bütün hastanelerimiz “mali açıdan” bir merkezden idare edilecek ve ayrıca her hastane başhekimleriyle birlikte aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek.  

Dolayısı ile hem sağlık çalışanlarımız hem de halkımızın endişe etmesini gerektiren bir durum söz konusu değildir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler