Ağrı Trabzon hattında kaçak kargo

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da ilginç bir kaçakçılık öyküsü yaşandı. Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri; Ağrı’dan Trabzon’a özel bir kargo firması ile kaçak çay getirileceği bilgisini aldı. İhbar üzerine kargo firmasına ait Çağlayan’daki d

Ağrı Trabzon hattında kaçak kargo

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da ilginç bir kaçakçılık öyküsü yaşandı. Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri; Ağrı’dan Trabzon’a özel bir kargo firması ile kaçak çay getirileceği bilgisini aldı. İhbar üzerine kargo firmasına ait Çağlayan’daki depoya giden jandarma; kamyon içerisinde 4 bin 700 KG Çay ile 222 kg tütün buldu. Bu ürünlerden numune alan jandarma laboratuarda inceleme yaptı.

KARGO ORTADA KALDI

Kriminal’den gelen raporda çay ve tütünün menşeinin İran olduğu tespit edildi. Rapordaki verilere göre harekete gecen ekipler kargonun taşıma irsaliyesinde ismi bulunan S.D’yi ilçe karakoluna çağırdı. Hakkında yurda yasa dışı yollarda gıda maddesi sokmaktan işlem yapılacağını öğrenen S.D, “ Benim bu kargo ile bir bağlantım yok.”diyerek suçlamayı kabul etmedi.

KAÇAK ÇAY FATURA 

Ortahisar İlçe Jandarma; Ağrı Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığına resmi yazı gönderdi. Yazıda kargoyu gönderen A.E, isimli şahsın ifadesi alınması istendi. Doğubayazıt ilçe jandarma; A.E’yi karakola davet etti. Burada kendisine “Trabzon’a kaçak çay gönderdiğin kişinin bu malzemeyi alamadığını ve seni tanımadığı.”söylendi.  Bu durum üzerine; A.E, “ Kaçak Çaya fatura kestiğini ve S.D, adına düzenlediğini.”belirtti.

Jandarma ekipleri olayla alakalı çalışmasını sürdürürken S.D ve A.E hakkında kaçakçılık yapmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel