Ağaoğlu: Beni zorladınız sağolun

Oflu ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, kendisini Of'ta yatırıma zorladığı için Of Kaymakamı Tuncay Sonel'e teşekkür etti.Kendi şirketinin ''Yaptım olacak'' sloganlı reklam filmlerinde rol alan ve Türkiye'de gündeme oturan Ali Ağaoğlu, önceki gün seminer için geld

Ağaoğlu: Beni zorladınız sağolun

Oflu ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, kendisini Of'ta yatırıma zorladığı için Of Kaymakamı Tuncay Sonel'e teşekkür etti.

Kendi şirketinin ''Yaptım olacak'' sloganlı reklam filmlerinde rol alan ve Türkiye'de gündeme oturan Ali Ağaoğlu, önceki gün seminer için geldiği Trabzon'da Of'taki baba ocağını ziyaret etti. Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından İstanbul'da ziyaret edilen ve 32 yıl sonra geçen yıl Of'a gelen Ağaoğlu bir yıl aradan sonra yine Of'taydı.

Ağaoğlu, Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından Of'ta yatırıma zorlandığını belirterek Sonel'in yoğun ısrarları neticesinde Anadolu Lisesi, Meslek Yüksek Okulu ve Öğretmenevi'nin yapımını üstlendiğini söyledi. Ağaoğlu, yapılacak olan üç yatırımın projelerinin tamamlandığını ve çok yakında inşaatlara başlanacağının müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler