Ağaç ilgi odağı oldu…

Bu ağaç başka ağaç! Bu ağacı diğerlerinden ayıran bir özelliği var. Rize’de bulunan çam ağacı üzerinde dikkat çeken, dallarının ‘Allah’ yazısını oluşturması. Daha önceden de bu gibi görüntülere alışıktık kayalar, meyveler, bitkiler Allah yazısını çiziyord

Ağaç ilgi odağı oldu…

Bu ağaç başka ağaç! Bu ağacı diğerlerinden ayıran bir özelliği var. Rize’de bulunan çam ağacı üzerinde dikkat çeken, dallarının ‘Allah’ yazısını oluşturması. Daha önceden de bu gibi görüntülere alışıktık kayalar, meyveler, bitkiler Allah yazısını çiziyordu. İşte buna bir örnek daha.

Rize’nin Çayeli ilçesi Büyükköy Beldesi Armutlu Köyündeki bir mezarlıkta bulunan çam ağacının dallarındaki ‘Allah’ yazısı görenlerin ilgisini çekiyor.

Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Okur,  ağacın 4-5 metre yüksek kesiminde yer alan ‘Allah’ yazısının kendilerinin de dikkatini çektiğini belirterek, ‘Arka Dere Mahallesi yolu üzerindeki mezarlıkta yer alan çam ağaçlarından birisinde dalların oluşturduğu ‘Allah’ yazısı dikkatimizi çekti. Biz de hem mezarlık temizliği hem de daha fazla kişinin bölgemize gelmesini sağlamak amacıyla yazının yer aldığı kısımda temizlik yaptık. Çok sayıda insan bölgemize bu görüntüyü görmek ve resimlerini çekmek için geldi ve gelmeye devam ediyor’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel