Adnan Günnar'a istifa çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını belirterek 12 ilçede adaylarını açıkladıklarını ve önümüzdeki hafta diğer adaylarını da duyuracaklarını söyledi.CHP Trabzon İl Yönetimi ile basın topla

Adnan Günnar'a istifa çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını belirterek 12 ilçede adaylarını açıkladıklarını ve önümüzdeki hafta diğer adaylarını da duyuracaklarını söyledi.

CHP Trabzon İl Yönetimi ile basın toplantısı düzenleyen Karan, 17 Aralık Operasyonları sonrasında oğlu gözaltına alınan ve ardından görevinden alınan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı eleştirerek "Erdoğan Bayraktar'ı çok masum göstermeye gerek yok. Yapmıştır, yaptığını kabul etmiştir ve gitmiştir. Giderken sergilediği duruş Trabzonlu duruşu olabilir. Ama yaptıkları asla bir Trabzonlu'nun yapacakları değildir" dedi.

CHP'nin yerel seçim hazırlıklarına başladığını kaydeden Karan "12 ilçede adaylarımızı açıkladık. Önümüzdeki haftada diğer adaylarımızı açıklayacağız. AK Parti’de halen daha bir şey yok. Onlara buradan bir tavsiyede bulunuyorum bir an önce adaylarınızı açıklayın yoksa o aday adaylarınızda adaylıktan vazgeçecekler aday bulamayacaksınız” diye konuştu.

Karan, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar'ı da istifaya davet ederek "Tüyü bitmemiş yetimlerin parasıyla Trabzon’da siyaset yaptınız. İstifa etme günü Adnan Günnar sendedir. Ben yarın bir duruş sergile ve istifa et diyorum. Kendisine buradan istifa çağrısı yapıyorum" şeklinde konuştu.

20131227aw000611_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel