Adnan Günnar TGC'yi ziyaret etti

Ak Parti Trabzon İl Balkanı Adnan Günnar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) yeni başkanı Turgut Özdemir ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ak parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ziyarette şunları söyledi; Trabzon'da gazetecilik Türkiye'de büyük başarıla

Adnan Günnar TGC'yi ziyaret etti

Ak Parti Trabzon İl Balkanı Adnan Günnar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) yeni başkanı Turgut Özdemir ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

 

Ak parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ziyarette şunları söyledi; Trabzon'da gazetecilik Türkiye'de büyük başarılara imza atmış, göz doldurmuş bir şekilde devam ediyor. Biz de sizlerle gurur duyuyoruz. Bizim de bir manada icraatlerimizi ve vaatlerimizi en iyi şekilde yansıtan camia yine basın camiasıdır. Bu vesile ile biz iç içe kol kola girmiş arkadaşlar gibiyiz. sizlerin köşe yazılarınızdan haberlerinizden faydalanarak halkımızın sorunlarını sizler aracılığıyla takip etmekteyiz. Bu vesile ile seçilen yeni yönetimi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Tek hedefimiz var Trabzon'un bir ferdi olarak ciddi, güvenilir, doğru habercilikten vazgeçmeyen, ekonomik sıkıntılardan dolayıda haberciliği sıkıntıya düşürmeyen güçlü ve büyük bir camia ile yola devam etmek istiyoruz. Sizlerin de bu noktada başarılı olacacağınıza inancımız tamdır. Bütün Camiaya yeni seçin ve kongre sonrası yönetim hayırlı uğurlu olsun.

Trabzon Gazeteceller Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi; "öncelikle şeref verdiniz, güç verdiniz bize. saytın başkanım ve arkadaşları bize çok büyük destek verdiniz, bundan sonrada desteklernizin süreceğine inanıyoruz. Tiraj konusunda Türkiye'de çok ilerideyiz ve ayrıca internet medyası konusunda da büyük bir gelişim içerisindeyiz. buna karşı yerel basının önemli sıkıntıları var. reklam verecek olan herkes aldıkları desteklerle bilboardlara koşuyor. Bu bilboardların sahipleri de il dışından. bunlardan çok büyük bir para her yıl dışarıya gidiyor. Bizde cemiyet olarak gazete ve internet medyası arkadaşlarla görüştük neler yapabiliriz diye. Bu reklam pastasından biraz daha yerel basına kaması gerekiyor. Reklam Potansileyi belli daha çok insanın çalışması ve buraların dönmesi için bu pastanın artırılması gerekiyor. Bunu da bilgilerinize sunalım ve tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz." 

AKİL İNSANLARIN TRABZON TOPLANTISI

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyareti sırasında sorulan bir soru üzerine akil insanların Trabzon toplantısı için şunları söyledi;

"Türkiyede 30 yıldır terörle mücadele ediliyor. bu mücadelede dağlar taşlar yakıldı. silahlı mücadeleler le terör örgütüne büyük kayıplar verdirildi fakat bu iş bitirilemedi. onun dışında bir takım kampanyalarla teşviklerle Güneydoğu bölgesine yatırımlar yapıldı fakat yine olmadı. Sayın Başbakanımız Kürt sorunu nitelemesini ağzına ilk aldığında epey bir tepkiyle karşılanmıştı. Ancak başbakanımız Kürt vatandaşlarımızın haklarını olması gereken ölçüde kendilerine verildi ve daha sonraki süreçte Sayın başbakanımız Kürt sorunu bitmiş terör sorunu kalmıştır dedi. dolayısıyla terör sorunununda halladelimesi gerekmeyteydi. Bunun sopnucu olarka bu çözüğm süreci 4 ay öncesinden düğmeye basılarak gerçekleştirilmiş bir hadise değildir. Uzun zamandan beri yapılan görüşmeler ve stratejik planlamaların bir sonucudur. netice itibari ile 5 aydır hiçbir şehit cenazesi ile karşılaşmamaktayız. Artık haklımız rahatlıkla gidemediği yerlere gidebilmektedir. Türkiye Özgürleşmiştir.

Bu çözüm sürecinde muhalefet partilerininde net bir duruş göstermelerini biz beklerdik. CHP'nin bir oyana bir bu yana henüz net olmayan duruşunu daha tam algılamış değiliz. MHP'nin de yine kendi oy potansiyeli ile ilgili olarak çıkışlarını da biz siyaseten anlıyoruz. Ancak biz siyasi ayrım gözetmeksizin memleketimizi bir bütün olarak terör sorunundan kurtarabilmek için mücadele ediyoruz. 

90 yıllık Cumhuriyet tarihine baktığınızda 30 sene sağ sol 30 senesinide terör olayları ile geçirmiş bit Türkiye görüyoruz. farklı bir hayattan farklı bir hayata geçişleri ihtilalleri ve hatta darbeleri ifade edecek olursak 90 senemiz sadece hamaset, boş laf ve ekonomik çarkı döndürecek argümanlarla değil, sadece insanların düşüncelerinin kutuplaştırılması ile birlikte ülkemiz bu hale getirilmiştir. 90 yılda çok daha büyük noktalara gelmemiz gerekirken butür meselelerle bir şekilde oyalandık. Burada Türkiyennin gelişmnesini istemeyen yabancı güçler ve onların Türkiyedeki uşaklarının bir neticesidir. Türkiye ekonomik olarak büyüyen IMF'yi dışarıya atan, Kopenhag kriterleri değil Ankara kriterleri ile yola devam edeceğim diyen bu Türkiye'nin bu çözüm süreci ile bu terör belasını da başından atack büyük bir ülke olmuştur.

 

 Akil insanlar türkiyede 60 kişiden ibaret değildir. Türkiye'de bir çok akil insan vardır ancak anlaşılması gereken şuydu herkesimden her siyasi görüşten insanların bir arada olduğu bir topluluk oluşturmaktı. Bu toplulukta hükümete bağlı bir çalışma birimi olarak değil Biz bağımsız olarak Türkiye'nin bu çözüm sürecini, milli birlik ve kardeşlik anlayışı ile birlikte katkı sağlamak maksadıyla buradayız diyerek yola çıktılar. 

 tepkiler noktasında çok az İşçi Partili, MHP'li ve CHP'li çok az bir güruhla birlikte bazı tepkiler olmuştur. Bu tepkilerin demokratik bir şekilde karşılanması gerektiğini düşünüyorum. Trabzon herkes tarafından merak edilen illerden bir tanesiydi. Akil insanların Trabzon'da nasıl karşılanacağı merakla bekleniyordu.'' 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel