Adnan Günnar herkesi tek tek arıyor

haber61 haber servisi -30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Trabzon Ak Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar herkesi tek tek arayarak teşekkür ediyor.Trabzon İl Başkanı Günnar gerek sabit telefon ve gerekse cep telefonu ile Trabzonlulara ulaşarak 30 Mart seçim

Adnan Günnar herkesi tek tek arıyor

haber61 haber servisi -30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Trabzon Ak Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar herkesi tek tek arayarak teşekkür ediyor.

Trabzon İl Başkanı Günnar gerek sabit telefon ve gerekse cep telefonu ile Trabzonlulara ulaşarak 30 Mart seçimlerinde Ak Parti ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor.

Günnar'ın telefondaki bant kaydı mesajında şu ifadelere yer veriliyor:

"İyi günler ben Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar. İstikrarlı ve güçlü Türkiye için, seçimlerdeki teveccühünüzden dolayı Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın selamlarıyla sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Ak Parti olarak sizlere layık olmaya çalışacağız. Biz birlikte Trabzonuz sevgi ve saygılarımla."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel