A.Dereli Bahçecikspor'u unutmadı

Süper Ligde son 10 yıldır futbol oynayan deneyimli oyuncu Abdurrahman Dereli futbola başladığı Bahçecikspor kulübüne ziyarette bulundu.Bahçecikspor kulüp başkanı Tayfun Yurtsever ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Dereli,  futbola başladığı mahalle

A.Dereli Bahçecikspor'u unutmadı

Süper Ligde son 10 yıldır futbol oynayan deneyimli oyuncu Abdurrahman Dereli futbola başladığı Bahçecikspor kulübüne ziyarette bulundu.

Bahçecikspor kulüp başkanı Tayfun Yurtsever ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Dereli,  futbola başladığı mahallede meşin topla buluşarak anılarını tazeledi.

Futbol hayatına Bahçecikspor alt yapısında başladığını ifade eden profesyonel oyuncu, “ bu mahalle benim için çok önemli ve çok özel Kırmızı - Yeşil renkleri çok özledim.  Giydiğim bu forma beni yıllar öncesine götürdü. O yıllarda heyecanlıydık, gençtik, azimliydik bugünlere gelmem de Bahçecikspor un büyük önemi vardır” dedi.

qwe.jpg

Dereli,  Bahçecikspor un Trabzon amatörünün bir mihenk taşlarından biri olduğunu belirterek “ benimle birlikte çok sayıda oyuncu Bahçecikspor da oynarken profesyonel  imza atmıştır. Tayfun başkanımız hakikaten futbol bilincinde olup kurumsal anlamda Bahçecik spor a önemli  noktalara taşıyacağına inancım tamdır. Bende bu güzide futbol kulübünden yetiştiğim için kendimi çok şanslı addediyorum” şeklinde konuştu.

Bahçecikspor kulübü başkanı Tayfun Yurtsever ise Abdurrahman Dereli’nin ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduğunu belirterek,  “ Abdurrahman kardeşim ülke futboluna kattığı hizmetler ortada, onu mahallesinde ağırlamaktan çok memnunuz o bizim için önemli bir değer Süper Ligdeki başarıları bizi de gururlandırmaktadır. Değerli kardeşime futbol hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan Dereli, kulüp binasını gezerken kulüpte bulunan fotoğrafları görünce duygusal anlar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel