Aday memurlar asli memur oldu

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde iki yıl süren adaylık süresini başarıyla tamamlayanlar, üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen törenle asli memurluğa atandı.Memurlar için düzenlenen yemin töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, başarı

Aday memurlar asli memur oldu

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde iki yıl süren adaylık süresini başarıyla tamamlayanlar, üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen törenle asli memurluğa atandı.

Memurlar için düzenlenen yemin töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, başarılı bir süreç geçiren aday memurlarını kutladı ve aday memurlarının bundan sonra da çalışmalarında aynı başarıyı sürdüreceklerine inandığını kaydetti. Konuşmasında çeşitli tavsiyelerde de bulunan Rektör Yılmaz “ Hangi konumda olursanız olun, yaptığınız işi severek yapın ve en iyisini yapmaya çalışın, başarı bu şekilde elde edilir. İnsani ilişkilerinizde ise mutlaka empati yapın” dedi. Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, adaylık sürecini tamamlayan 27 memur adayının ustalık döneminde de en az beş yıl Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne hizmet etmesini istedi.

 

rtu.jpg

Aday memurlar adına konuşma yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Mehmet Çakır ise “ Şahsım ve tüm memur arkadaşlarım adına memurluk hayatımız boyunca hak, hukuk ve kanunları gözeterek çalışma azmi içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

rtu1.jpg

Konuşmaların ardından aday memurların yemin töreni gerçekleştirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel