Adana'daki Trabzonlulardan Hamsi Günü

 Adana'da, Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından "Hamsi Günü" etkinliği düzenledi. Dernek binasında gerçekleştirilen etkinliğe davet edilen gazetecilere, hamsi tava ikram edildi.       Yemeğin ardından konuşan Dernek Başkanı Ali Rıza Bi

Adana'daki Trabzonlulardan  Hamsi Günü

 Adana'da, Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından "Hamsi Günü" etkinliği düzenledi. Dernek binasında gerçekleştirilen etkinliğe davet edilen gazetecilere, hamsi tava ikram edildi.

       Yemeğin ardından konuşan Dernek Başkanı Ali Rıza Birinci, 2011 yılında kurduklarını derneği, Adana'daki Trabzonluların desteğiyle tanıtmaya ve yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

 Derneğin amacının Adana'daki Trabzonluları bir araya getirmek ve kültürlerini tanıtmak olduğunu belirten Birinci, şunları kaydetti:

 "Bizler Adana'da yaşayan Trabzonlular olarak yaşadığımız bu kente nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz düşüncesiyle de bu dernek çatısında buluştuk. Öncelikle Adana'mızda yaşayan hemşehrilerimizin dertlerine ve sorunlarına çare bulmaya çalışırken, bir taraftan da Adana'ya Trabzon kültürünü tanıtabilmeyi misyonumuz olarak düşünüyoruz. Kış aylarında düzenlediğimiz bu hamsi günleri de bir araya gelmemiz için bir vesile oluyor. Kapımız herkese açıktır. Biz herkese, her düşünceye hem önem veriyoruz, hem de eşit mesafedeyiz. Önümüzdeki dönemlerde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler