Adana'da dolandırıcılar yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Yetkililerin her defasında uyarmasına rağmen bir türlü bu uyarılara kulak asmayan vatandaşlar dolandırılmaya devam ediyor. Kendisini polis olarak tanıtan şahıslar Artvin’in Şavşat İlçesinde yaşayan N.Ç ve N.Ç isimli şahsı arayara

Adana'da dolandırıcılar yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi – Yetkililerin her defasında uyarmasına rağmen bir türlü bu uyarılara kulak asmayan vatandaşlar dolandırılmaya devam ediyor. Kendisini polis olarak tanıtan şahıslar Artvin’in Şavşat İlçesinde yaşayan N.Ç ve N.Ç isimli şahsı arayarak “Sizi Daha Önce Dolandıran Çeteyi Çökertmek İçin İşbirliği Yapacağız ve Sizde Bize Yardım Edeceksiniz” sözlerini diyerek belirtmiş olduğu hesaba bir miktar para yatırılmasını istedi. Şahsın vermiş olduğu hesaba 22 bin TL yatıran karı koca bir süre sonra tekrar dolandırıldığını anladı.

İlçe emniyet müdürlüğüne giden vatandaşlar durumu polis bildirince şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Dolandırılan vatandaşlar; parayı Adana’nın Sarıcam PTT şubesine Z.D adına yatırdık demesi üzerine ekipler Adana emniyetinden yardım istedi. Adana Asayiş şube müdürlüğü ekipleri parayı çekmeye çalışan Z.D, M.İ ve M.A’yı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Z.D adli kontrol ile serbest kalırken M.İ ve M.A’nın tutuklanarak cezaevine gönderildi öğrenildi.

Haber : Şükrü üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler