Açılmamış belediyenin başkan adayları

 Trabzon’un büyükşehir olmasıyla birlikte oluşacak Ortahisar Belediyesi için mecliste bulunan siyasi partiler harekete geçti. AK Parti, MHP ve CHP il ve ilçe başkanlarının açıklamalarında Ortahisar Belediyesi’nde güçlü oldukları ifade ediyorlar.AK Parti İ

Açılmamış belediyenin başkan adayları

 

Trabzon’un büyükşehir olmasıyla birlikte oluşacak Ortahisar Belediyesi için mecliste bulunan siyasi partiler harekete geçti. AK Parti, MHP ve CHP il ve ilçe başkanlarının açıklamalarında Ortahisar Belediyesi’nde güçlü oldukları ifade ediyorlar.

AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, CHP İl Başkanı Yavuz Karan, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, SP İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu ve DP İl Başkanı Ali Akar, partilerinin Trabzon’a damga vurması için, yoğun bir mesai harcarken.

 Siyasi partilerin Ortahisar adayı için birçok isim dillendiriyor. Son dönemde öne çıkan isimler ise Ak Parti’de Haydar Revi, MHP’den eski ilçe başkanı Cemal Özçelik ile CHP’den sevilen İsim Ahmet Kaya olurken Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin adaylarının isimleri kulislerde yer bulmadı.

Son dönemlerde öne çıkan isimler

MHP’den öne çıkanlar

MHP İl Başkanı Demeli’de Ortahisar Belediyesi’ne büyük önem veriyor. Partisinin her toplantısında ilk hedefimiz Ortahisar diyen Demeli, partisinin ilçelerdeki aday profillerini de hemen hemen belirlemiş durumda. MHP'nin Ortahisar içinen kuvvetli adayı ise, parti tabanının çok sevdiği bir isim olan Cemal Özçelik…

AK Parti’den son durum

AK Parti’nin Trabzon özelinde Ortahisar Belediye başkan adaylığı için yığınla aday adayı var. Herkesin hesabı da bu ilçe için. Bu arada Ortahisar Kaymakamlığı için yer de bulundu. Edindiğimiz bilgilere göre Kaymakamlık binası, şu anda Denetimli Serbestlik ile ilgili birimin bulunduğu KTÜ’ye bağlı Sağlık Meslek Yüksek Okulu olarak kullanılan Emniyet Müdürlüğünün arkasındaki bina. Bu bina Kaymakamlık olarak kullanılacak. Belki binanın bir yeri de Orta Hisar Belediyesi’ne verilebilir. Böyle bir çalışma var.

İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi’nin de adı adaylar arasında geçiyor. Revi kulislerde adının geçmesinden rahatsız değil. Aman adımı da yazmayın da demiyor. Dediği bir şey var onu bize de dedi.. Şöyle; Partim aday gösterirse her türlü bilgi birikimimle ben bu işi yaparım.

CHP’den durum

CHP il başkanı Yavuz Karan ise son dönemlerde yapmış olduğu çalışmalarda Trabzon gündemine oturur iken hiç sektirmeden seçim çalışmasına devam ediyor. CHP’nin sevilen ismi Merkez ilçe Başkanı Ahmet Kaya Ortahisar’a başkan adayı olursa merkezde favori görülen isimler arasında. Kaya’nın son dönemlerde yapmış olduğu çıkışlar iktidar partisini zor durumda bırakırken sahte üyeler konusunda yapmış olduğu çıkış ise AK Parti Merkez İlçe başkanlığını iyice köşeye sıkıştırmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel