ABD'den Rize'ye ziyaret

  Rize eski belediye başkanlarından Ekrem Orhon‘un kızı Çayhan Dervişoğlu, beraberinde ABD mississippi eyaleti senatörleri Hillman Frazier ve Albert Butler ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Mississipili senatörlerd

ABD'den Rize'ye ziyaret

 

 Rize eski belediye başkanlarından Ekrem Orhon‘un kızı Çayhan Dervişoğlu, beraberinde ABD mississippi eyaleti senatörleri Hillman Frazier ve Albert Butler ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Mississipili senatörlerden Hillman Frazier, Trabzon, Rize ve Giresun'da turistik yerleri dolaşma fırsatı bulduklarını belirterek "Ayder ve Uzungöl'ün eşsiz manzaralarına hayran kaldık" dedi. Bölge insanının sıcakkanlı oluşundan duydukları memnuniyeti de dile getiren Hillman Frazier, "Bölgenin zenginliğini yerinde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rize bezinden dokunan Keşan ve Organik Çaykur Çayı'nı hediye etti. Mississipi eyalet Senatörü Frazier de Başkan Bakırcı’ya 1903 yılında yapılan ve 2003 yılında 100. yılını kutladıkları Ülkelerinin Başkent Meclis Binasına ait bir fotoğrafı çerçeve içinde takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler