75 hakim, savcı Trabzon'a geliyor

Aralarında 5 Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesinin de bulunduğu 75 hakim ve savcı, yargının sorunlarını ele almak için Trabzon'da bir araya gelecek.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 7-8 Ocakta Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) yerleşkesinde

75 hakim, savcı Trabzon'a geliyor

Aralarında 5 Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesinin de bulunduğu 75 hakim ve savcı, yargının sorunlarını ele almak için Trabzon'da bir araya gelecek.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 7-8 Ocakta Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) yerleşkesinde ''Yargıda Durum Analizleri'' temasıyla, hakim ve savcıların katılacağı bir etkinlik düzenlenecek.

Yargının sorunlarının ele alınacağı belirtilen etkinliğe, 5 HSYK üyesinin dışında, Trabzon'un yanı sıra Giresun, Gümüşhane, Rize ve Ardahan'da görev yapan 20 Cumhuriyet savcısı, adli yargıdan 40, idari yargıdan yaklaşık 10 hakim katılacak.

Etkinlik, 7-8 Ocakta yapılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel